Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Εκδήλωση στο Β΄ Δημοτικό Διαμέρισμα σε συνεργασία με την W.I.N. Hellas, 8/12/08


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Ε.ΚΟ.ΜΕ.Π.


ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ



Την Δευτέρα 8/12/2008 πραγματοποιήθηκε στο Β΄ Δημοτικό Διαμέρισμα Πειραιά εκδήλωση της Δ.Ε.ΚΟ.ΜΕ.Π. σε συνεργασία με την W.I.N. Hellas και το Β΄ Δημοτικό Διαμέρισμα.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.ΚΟ.ΜΕ.Π. κ. Νικόλαος Καρβουνάς που μετέφερε τον χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Φασούλα και ανακοίνωσε ότι ο νέος κύκλος των σεμιναρίων ″Κατά της Ενδοοικογενειακής Βίας″ θα αρχίσει στις 12.1.2009.

Παρούσες στην εκδήλωση ήταν η Πρόεδρος της W.I.N. κα Tracy Kemble και η Αντιπρόεδρος της W.I.N. κα Μάντα Παπαδάκου, οι οποίες αναφέρθηκαν στις δραστηριότητες της W.I.N. Hellas και στις εμπειρίες από την πραγματοποίηση των σεμιναρίων στον Πειραιά. Στο πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι γυναίκες που παρακολούθησαν τα σεμινάρια και στις οποίες δόθηκαν οι ''Bεβαιώσεις Παρακολούθησης''.

Αρκετές ήταν οι γυναίκες που πήραν το λόγο και αναφέρθηκαν σε προσωπικά τους βιώματα.

Η Πρόεδρος του Β΄ Δημοτικού Διαμερίσματος κα Ζωή Κεχαγιά, που σήκωσε όλο το βάρος των σεμιναρίων, μερίμνησε και αυτή τη φορά, ώστε ο κόσμος να αισθανθεί υπέροχα και να φύγει ευχαριστημένος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: