Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Μουσική εκδήλωση φιλανθρωπικού και κοινωνικού χαρακτήρα από την Δ.Ε.ΚΟ.ΜΕ.Π. στην Ιωνίδειο Σχολή, 5/12/08



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Ε.ΚΟ.ΜΕ.Π.
ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ


Στις 5.12.2008 η Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής Μέριμνας Πειραιά (Δ.Ε.ΚΟ.ΜΕ.Π.) πραγματοποίησε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιωνιδείου Σχολής μουσική εκδήλωση φιλανθρωπικού και κοινωνικού χαρακτήρα εν όψει των Χριστουγέννων.
Πριν από το καλλιτεχνικό μέρος ο Πρόεδρος της Δ.Ε.ΚΟ.ΜΕ.Π. κ. Νικόλαος Καρβουνάς μετέφερε τον χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Φασούλα και την επιθυμία του να αποκτήσει ο Πειραιάς πρωτοβουλίες στον Εθελοντισμό.
Με την ευκαιρία μάλιστα και της ημέρας του Εθελοντισμού δόθηκαν οι βεβαιώσεις παρακολούθησης των σεμιναρίων στους ″Εθελοντές Βοηθούς Υγείας″.
Στο μουσικό μέρος εντυπωσίασε η Σοφία Καρβουνά με την φωνή της και οι μουσικοί Μαρίνος Κωστόπουλος, πιάνο και Στέφανος Τσατάλμπασης, σαξόφωνο.
Την εκδήλωση παρακολούθησε πολύς κόσμος. Μεταξύ άλλων παρόντες ο κ. Κωνσταντίνος Ρεσβάνης, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η κα Αικατερίνη Αναγνώστου, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Δημήτρης Γκερλές, Πρόεδρος της Δ.Ε.Π.Α.Π., η κα Δάφνη Μπόκοτα, Δημοτική Σύμβουλος, η κα Αικατερίνη Γραμματικοπούλου, Πρόεδρος του Α΄ Δημοτικού Διαμερίσματος, η κα Ζωή Κεχαγιά, Πρέδρος του Β΄ Δημοτικού Διαμερίσματος, ο κ. Λεωνίδας Μελάς, Πρόεδρος του Ε΄ Δημοτικού Διαμερίσματος, ο κ. Γιάννης Ανυφαντάκης Διαμερισματικός Σύμβουλος στο Β΄ Δημοτικό Διαμέρισμα, ο κ. Νικόλαος Καλαμακιώτης, Διαμερισματικός Σύμβουλος στο Α΄ Δημοτικό Διαμέρισμα, ο κ. Αντώνης Πεφάνης, Διαμερισματικός Σύμβουλος στο Α΄ Δημοτικό Διαμέρισμα, η κ. Ελένη Ανδριανοπούλου, Διαμερισματική Σύμβουλος στο Β΄ Δημοτικό Διαμέρισμα, η κ. Αικατερίνη Δουρέκα, Διαμερισματική Σύμβουλος στο Ε΄ Δημοτικό Διαμέρισμα και ο κ. Ευάγγελος Πάτρας, Σύμβουλος στο γραφείο του Δημάρχου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΑΣ



πλήρες φωτογραφικό υλικό 1ου φακέλου
πλήρες φωτογραφικό υλικό 2ου φακέλου
πλήρες φωτογραφικό υλικό 3ου φακέλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: